ALBOMET - Ajankohtaisia uutisia ja kuulumisiaAjankohtaistaTältä sivulta löydät juttuja ja kuvia ajankohtaisista aiheista sekä tapahtumista. Jutut on listattu uutuus järjestyksessä.

Kauden alku lähenee (11.03.14)

Erikoislaatuisen ja lumettoman talven jälkeen kevät tekee tuloaan ja on aika valmistautua pian alkavaan uuteen maanrakennuskauteen. Kevät näkyy Albometilla positiivisena tilauskannan kasvuna ja normaalia suuremmista materiaalimääristä johtuen pystymme tarjoamaan tuotteitamme nyt entistä kilpailukykyisimmin hinnoin.

Toimi nopeasti ja ota yhteyttä niin laitetaan tulevan kauden kalusto kerralla kuntoon!

Nettisivuille päivitystä (08.09.13)

Pitkän hiljaiselon jälkeen (vain netissä!) nettisivuja on jälleen päivitelty. Kevät ja kesä on vierähtänyt vauhdilla mm. suunnittelupöydällä, hallilla ja eri työmailla. Albomet -tuotteita on kuitenkin lähtenyt ympäri Suomea ja palaute tuotteista on ollut positiivista! Kiitos asiakkaille luottamuksesta "uutta yritystä" kohtaan, tästä on hyvä porskuttaa eteenpäin!

Ps. lisää päivytystä piakkoin!

"Custom" kivi-/ kantohara osa 2 (21.02.13)

Kantohara löysi tiensä asiakkaalle eli Salmun tilalle Merijärvelle. Lisälaite vietiin ns. käsistä eli suoraan kärryltä kaivinkoneeseen kiinni ja telasto kohti työmaata. Kiire käyttöön oli kova, joten tuote päätettiin jättää maalaamatta. Kantohara vastasi asiakkaan odotuksia, piikit eivät enää vääntyneen kannon mukaisesti kuten entisellä kantoharalla. Oikean mitoituksen ansiosta isokin kanto pysyi kantoharan otteessa.

"Custom" kivi-/ kantohara (15.02.13)

Albomet suunnitteli ja valmisti järeän kivi-/ kantoharan asiakkaan toiveiden mukaan. Kantoharan molemmilta puolilta uloimmat piikit viistettiin ns. puukonteriksi, minkä jälkeen ne karkaistiin koviksi. Kuormausta ja juurakoiden leikkuuta helpottamaan kantoharan uloimmat piikit jätettiin myös 35mm muita piikkejä korkeammalle. Kiinnnikkeen korvakelevyt ja asento suunniteltiin asiakkaan koneen mukaisesti, ottaen huomioon oikea aukeama ja kiinnimeno. Kaikki kantoharan osat valmistettiin MIILUX 400 HB -kulutusteräksestä.

Muut kantoharan speksit:


 • Työleveys 1800mm
 • Piikkiosan pituus 1200mm
 • Kokonais korkeus n. 1500mm
 • Kokonaispaino n. 820kg
 • Saatavana myös välppätangoilla, joissa sisäkierre

 • Lisää kuvia työvaiheista löydät kuvagalleriasta.

  Tarvikkeen avajaisissa (09.01.13)

  Raaheen avattiin uusi varaosaliike Rannikon Tarvike Oy. Liikkeestä löydät autovaraosat, autotarvikkeet, hitsauskaasut sekä myös raskaankaluston varaosat ja tarvikkeet.

  Myös Albometin tuotteita oli avajaisissa näytteillä. Lisää kuvia löydät kuvagalleriasta.

  Albomet toivottaa uusille yrittäjille onnea ja menestystä!